Hodnocení obchodu

5,0 306 hodnocení
5
301x
4
2x
3
1x
2
2x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora Lenka | 12.5.2021
Byli jsme spokojeni. Navíc, pán na telefonu byl velice milý a ochotný. Chlebíčky luxusní, dortíky jsou také moc dobré.
K Avatar autora Katerina | 11.5.2021
Naprostá spokojenost. Všechno bylo vynikající, dodáno hezky vychlazené a naprosto na čas milým kurýrem... Určitě využijeme znova :)) Moc děkuji!
MK Avatar autora Marta Kraifová | 11.5.2021
Přes drobné problémy s dodávkou, částečně mojí vinou, jsem velice spokojená. Měla jsem chlebíčky a zákusky, vše čerstvé, neošizené a na chuť skvělé, žádná umělá pachuť. Rozhodně doporučuji.
NF Avatar autora Naďa Fraňková | 11.5.2021
naprostá spokojenost
VP Avatar autora Vlasta Pilařová | 10.5.2021
Větrníky jsou přesně takové jako na fotce. Jsou skvělé
A Avatar autora Alena | 7.5.2021
Oceňuji nápad na dovoz až do domu, čerstvé zákusky, výborná chuť, milý přístup při dodání. Dodání ve stanoveném čase.
Avatar autora Josef ŘÍHA | 6.5.2021
Výborně
J Avatar autora Jitka | 5.5.2021
Naprostá spokojenost a hlavně strašně dobrý
AP Avatar autora Alexandra Prošková | 3.5.2021
Vše na jedničku, doručeno v určenou dobu, velmi milý řidič, je výborné, že se dá zaplatit kartou při dovozu. Chlebíčky i zákusky parádní, vše poctivé, čerstvé a výborné. Super služba! Díky a zas někdy příště...:-)
DK Avatar autora Daniela Kočí | 3.5.2021
Velká spokojenost, dodání přesně v určený čas, kvalita výborná.
AV Avatar autora Alexandra Vránová | 2.5.2021
dort byl výborný a budeme využívat vašich služeb.
JJ Avatar autora Jana Jetmarova | 1.5.2021
Jste naprosto uzasni. Pan řidič byl velmi milý, děkuji moc. Prosím, aby při placení bylo možné take uhradit spropitné. Já například nemám hotovost doma a pak ne mrzí,když jsem spokojená, že nemohu p.ridici dát spropitné. Prosím uvazujte o tom a děkuji moc. JaJe
IB Avatar autora Iveta Beranová | 1.5.2021
Jsem spokojená . Spokojenost s doručením a ochotným řidiče. jste boží jen tak dál.
M Avatar autora Miruš | 1.5.2021
Jsem spokojená jak kvalitou i s doručením velmi příjemný řidič milí a ochotný . Ráda u vás objednávám a přeji všem hodně zdraví a štěstí. jste suprový
JT Avatar autora Jitka Teclová | 1.5.2021
Měla jsem velkou radost, že jsem takový obchod objevila. Jsem za něj nesmírně vděčná, protože všechny doposud zakoupené dorty byly naprosto výjimečné, nepřeslazené, poctivé a chuť taková, jakou pamatuji z dřívějších dob. Nejen Harlekýn, ale i větrník jsou prostě nejlepší. Nyní jsem již zakoupila další, ale zatím jsem medovník neochutnala, tak ten zatím hodnotit nemohu, jen jsem přesvědčená, že bude rovněž vynikající. Naprosto mě nadchla skutečnost, že lze objednávat i více dnů dopředu, ale i téměř ihned objednané dorty dovezou. Včera k večeru jsem objednala a dnes ráno mám. Nádhera pro případy, že přijde nečekaná návštěva a doma honem není žádná sladkost, nebo i chlebíčky, jak jsem si všimla. Za takovou službu moc a moc děkuji.
IK Avatar autora Iva Krčmová | 29.4.2021
Výborné zákusky, dobře zabalené a kurýr přijel ještě dříve než měl, takže naprostá spokojenost. Moc děkuji :)
SP Avatar autora Sladká Pohotovost (Administrátor) 29.4.2021
Děkujeme moc za Vaše hodnocení :-)
SS Avatar autora Stanislava Svobodová | 29.4.2021
Velká spokojenost, rychlost dodání, přivezeni na adresu, vše krásně zabalené a moc dobré! Určitě ještě využijeme!
SP Avatar autora Sladká Pohotovost (Administrátor) 29.4.2021
Děkujeme za tuto krásnou zpětnou vazbu. Věříme že i nadále budete s námi spokojena :-)
M Avatar autora Michaela | 28.4.2021
Vždy jsme spokojeni, bereme zákusky a chlebíčky pravidelně. Většinou domů, ale někdy i do práce :-)
SP Avatar autora Sladká Pohotovost (Administrátor) 28.4.2021
Děkujeme za tuto krásnou zpětnou vazbu. Věříme že i nadále budete s námi spokojena :-)
PN Avatar autora Petra Navrátilová | 27.4.2021
velmi dobré větrníky, doručení ve zvoleném čase. Příjemný pan řidič.
SP Avatar autora Sladká Pohotovost (Administrátor) 28.4.2021
Dějumeme moc za tuto krásnou zpětnou vazbu :-)
MK Avatar autora Monika Kuzmová | 26.4.2021
Spolehlivé doručení ve sjednaný čas. Chlebíčky skutečně čerstvé a bohatě obložené, muffiny nadýchané a chuti nelze nic vytknout
SP Avatar autora Sladká Pohotovost (Administrátor) 28.4.2021
Děkujeme za krásné hodnocení :-)