Žloutkový řez
Kód: 21261
Související produkty

Rumová polokoule: Je směs korpusů a různých těst prolisované mezi sebou a následně naložené v rumu. To vše je na konec zalité čokoládou s oříškem na vrchu.

Čokoládový Muffin: čokoládové těsto plněné a posypané kousky bílé čokolády

Kokoska: Kokosový korpus na lineckém kolečku plněný krémem a lahodnou marmeládou

Složení: světlý korpus, smetanový krém, ananas, želatina, mandle

Složení: Pařížský smetanový krém, Čokoladový smetanový krém, Čokoláda, Koňakový krém Obsah: 100ml

Jahodovo banánový zákusek: Vanilkový korpus smetanový krém a jahody s banánem přelité agarem

Vanilkový Muffin: Vanilkové těsto plněné a posypané kousky tmavé čokolády

Štafetka: Ořechový plát plněný kávovým krémem a konce zalité čokoládou Počet kusů v balení: 1

Panna Cotta Jahodová: Lahodná smetana, ozdobená jahodami plody v gelu. Tato Panna Cotta je vyráběna podle původních receptury

Pětikorpusový dort skládající se z: medových plátů, dvou druhů vynikajících krémů a nahoře sypaný mletými vlašskými ořechy. Již první sousto vás přesvědčí,...

Čokoládový sen pistácie: Jemný tmavý čokoládový korpus promazaný lahodnou pistáciovou šlehačkou

Náplň: Klasická šlehačka nebo Pařížská šlehačka Složení klasická šlehačka: Trubička plněná 35% živočišnou šlehačkou Složení pařížská šlehačka: Trubička plněná 35% pařížskou...

Složení: Kakaový korpus, smetana, mascarpone, višně

Harlekýn zákusek: Čokoládový korpus, živočišná 35% bílá a pařížská šlehačka. Ozdoben bílou a pařížskou šlehačkou. Tento dort pro Vás děláme podle pravé české receptury

Rakvičky: Rakvičkový korpus přelitý čokoládou, naplněný lahodným koňakovým krémem a dozdobený 35% slehačkou a pařížskou šlehačkou Tyto rakvičky jsou poctivě plněné a...

Bezé roláda: Ořechový plát, který je plněn lahodnou šlehanou smetanou
Detailní popis produktu
Složení: Žloutkový krém, listové těsto, marmeláda, fontánová poleva.
Váha: 180g
Alergeny: | 1,7 |
---|
Doplňkové parametry
Kategorie: | ZÁKUSKY |
---|---|
Hmotnost: | 0.18 kg |
? Alergeny: | 1,7 |
Váha: | 180g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.